Svake godine izaberemo jedan deo

Svake godine izaberemo jedan deo Srbije o kome ne znamo dovoljno. U istocnu Srbiju smo se zaputili u maju 2017. godine, sa namerom da upoznamo deo nase zemlje u kome ranije nismo bili, ni privatno, ni poslovno…Napravili smo detaljan plan, u zelji da obidjemo sto vise mesta, arheoloska nalazista, pokoji manastir i crkvu, prirodne lepote i znamenitosti. Plan obilazaka je obuhvatio i Rajacke pimnice, zbog toga sto volimo vino, a i gledali smo nekoliko TV emisija u kojima je na interesantan nacin prikazan ovaj kraj.
Iako smo u Rajackim pimnicama boravili samo jedan dan, utisak je da je ovo okamenjena istorija, koja zivi krvotokom odlicnih vina, zacinjena sa malo magije i misterije; mesto koje privlaci dobrodoslicom entuzijasta koji se bore da sacuvaju od zuba vremena poseban nacin cuvanja vina; mesto bez ljudi i civilizacije, ali puno tisine i netaknute prirode…
Pimnica C’est la vie je restauriran originalan objekat u kome struji pozitivna energija i odlicno mesto za druzenje, sada popularne team building-e i nezaobilazan deo turisticke ponude.

About the author: Pimnica Cestlavie