C’est La Vie je sertifikovani partner Regionalnog brenda istočne Srbije “Balcanica Superior”

 

Seosko turističko domaćinstvo C’est La Vie postalo je setifikovani partner Regionalnog brenda istočne Srbije “Balacanica Superior”.

Svečana dodela sertifikata je bila 03.06. 2019. godine u prostorijama RARIS-a u Zaječaru. Šta je zapravo “Balcanica Superior” odnosno Regionalni brend?

RARIS (Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije) je došla na ideju da određene usluge i proizvode koje ispunjavaju određene uslove na neki način kategorišu. Tako je nastao brend isročne Srbije – Balcanica Superior. Ovaj brend garantuje da se radi o određenom stepenu kvaliteta proizvoda ili usluge i da su oni poreklom iz istočne Srbije. Na ovaj način istočna Srbija još više ističe svoje kvalitete i svoj karakter. Svi sertifikovani partneri moraju ispuniti određene uslove tako da kada vidite oznaku Balcanica Superior znate da je određeni nivo kvaliteta prisutan.

Osim pimnice C’est La Vie na Rajačkim pimnicama, sertifikovani partner iz Rajca je takođe i vinarija “Raj” tako da rajačko vinogorje postaje jedan od najautentičnijih brendova Negotinske krajine odnosno istočne Srbije.

Nadamo se da će vam ovo pomoći u daljem odabiru turističkih destinacija.

 

 

 

 

About the author: Pimnica Cestlavie

Leave a Reply

Your email address will not be published.